O NAMA


Dobrodošli na “PES Balkan” – tvoje odredište za sve informacije vezane za Pro Evolution Soccer na Balkanu!

O nama: Istorija sajta i misija

Naša priča počinje sa strašću prema PES igri i željom da se stvori centralno mesto za sve ljubitelje ovog fudbalskog simulacionog čuda na Balkanu. Od osnivanja, posvećeni smo pružanju najnovijih vesti, analiza turnira i stručnih saveta igračima svih nivoa. Naša misija je da izgradimo zajednicu koja se deli radosti, izazovima i uspesima u svetu PES-a.

Naš tim: Stručnjaci iza sajta

Naš tim se sastoji od strastvenih gejmera, sportskih analitičara i dizajnera koji zajedno stvaraju sadržaj koji inspiriše i informiše. Svaki član tima donosi svoju jedinstvenu ekspertizu, doprinoseći raznolikosti i dubini našeg sadržaja. Naša zajednička strast prema PES-u pokreće nas da stvaramo najbolji mogući resurs za Balkanske igrače.

Partneri i sponzori: Snaga zajedništva

S ponosom sarađujemo sa partnerima i sponzorima koji dele našu strast prema PES igri i podržavaju našu misiju. Njihova podrška omogućava nam da dalje razvijamo i unapređujemo sadržaj sajta, pružajući vam bolje iskustvo i vrednost. Bez njih, naša zajednica ne bi bila ista, i zahvalni smo im na svakom doprinosu.

U “PES Balkan” timu, verujemo da je fudbalska strast nešto što nas spaja preko granica, jezika i kultura. Kroz ovaj sajt, želimo da izgradimo mostove među Balkanskim igračima, omogućujući vam da delite znanje, iskustva i uzbuđenje za PES igrom. Hvala što ste deo naše priče i zajednice!